Werkwijze

Bij afvallen en slank blijven.
Kijk voor de andere therapievormen op de hoofdwebsite van De Landbouw Nauerna.

Tijdens de eerste afspraak zal er een intake plaatsvinden, vooraf zal er een intakeformulier toegezonden worden. Dit formulier moet voor de eerste afspraak per e-mail ingeleverd zijn. Voor afvallen en slank blijven wordt Hypnotherapie als therapievorm gebruikt.

Integrale therapie

Er wordt middels Integrale therapie gekeken hoe de verbindingslijnen bij jou lopen op basis van de 5 G’s: Gedachten / Gevoelens / Gedrag / Gestel / Gezichtskring.

Welke negatieve GEDACHTEN zorgen voor welke negatieve GEVOELENS en welke negatieve gevoelens zorgen weer voor welk negatief / vermijding GEDRAG? Dit kan zich uiten in je GESTEL, je krijgt bijvoorbeeld last van een opgezette buik, maagzuur, darmkrampen. Het is belangrijk om in deze periode te zorgen voor een positieve GEZICHTSKRING: welke mensen om je heen geven je energie en kunnen helpen? Alles is met elkaar verbonden.

Hypnotherapie & NLP

Hypnose (Hupnos wat in het Grieks slaap betekent) is een vorm van trance. Trance is een gecreëerde staat van bewustzijn, waarin je ontspannen bent en geconcentreerd op een bepaald onderwerp, dus niets van wat je op TV ziet! Er ontstaat een verhoogde vatbaarheid voor suggesties. Tijdens de Hypnose wordt een therapiestructuur gevolgd, welke verfijnd is door jarenlange kennis op het gebied van Hypnose en suggesties. Er wordt gezocht naar diepe negatieve patronen en overtuigingen, waardoor het lichaam negatieve signalen geeft geestelijk en/of lichamelijk. Deze patronen en overtuigingen worden in Hypnose omgekeerd naar veiligere en betere patronen voor jou, waardoor de klachten verdwijnen. Deze vorm van therapie kan bij elke klacht veilig worden toegepast.

Neuro Linguïstic Programmering (NLP). Neuro duidt op alles wat te maken heeft met hoe je denkt en hoe je hersenen werken. Linguïstisch heeft betrekking op  je taalgebruik en de invloed die dat op ons heeft, zowel verbaal als non-verbaal. Programmeren gaat in op de manier waarop de gedachten en taal ingericht kunnen worden in gedragspatronen en hoe deze patronen veranderd kunnen worden. Deze behandeling leer je met taal negatieve patronen om te zetten naar positieve communicatie en gedragingen. Dat resulteert in positieve gedragsveranderingen, een betere uitstraling, meer zelfvertrouwen, effectievere communicatie en hechtere relaties.