Afvallen en slank blijven

Wil jij ook AFVALLEN EN SLANK BLIJVEN? Geen jo-jo effect meer?

Al onze evenementen zijn aan eten gekoppeld en ons onbewuste heeft daar programma’s voor aangemaakt: bij verjaardag hoort taart, bij Pasen een ontbijt, bij Sinterklaas pepernoten, bij Kerst een diner, bij Oud & Nieuw oliebollen & champagne. Daarnaast hebben we onze eigen programma’s aangemaakt op emoties: bij verdriet een hand drop, bij stress een glas wijn, bij een goede daad een beloning aan eten, want dat heb je verdiend.

De meeste afslankmethoden zijn alleen gericht op minder eten en meer bewegen, maar dat is symptoombestrijding en niet de oorzaak aanpakken. De oorzaak van een ongezonde levensstijl is een onderliggende emotie. Wat wordt voor jou, je partner of kind tijd om los te laten?

Middels hypnotherapie kom je erachter wat de oorzaak is van het overgewicht en welk patroon er aangemaakt is. Nu de oorzaak bekend is, kun je hier iets aan gaan doen: de emotie loslaten en een gezond patroon beginnen. Daarom zal je GEEN LAST krijgen van een JO-JO-EFFECT. Alsof je opnieuw geboren wordt: HELEMAAL SCHOON. Verder zal je gemotiveerd worden om je DOEL TE BEREIKEN EN TE BEHOUDEN, je VETVERBRANDING VERHOGEN, je verlangen naar GEZOND ETEN en VOLDOENDE BEWEGING vergroten.

JE BENT WEER TEVREDEN ALS JE IN DE SPIEGEL KIJKT! JE BENT GEZONDER, GELUKKIGER EN ZELFVERZEKERDER!

Kinderen en adolescenten
Diabetes mellitus type 2 (DM2) komt steeds meer voor bij kinderen en adolescenten. Een belangrijke risicofactor is obesitas, het aantal kinderen met overgewicht is ‘fors’ toegenomen. Overgewicht en obesitas zijn belangrijke problemen voor nu en later. Deze afslankmethode is ook ZEER VEILIG voor kinderen en adolescenten.

Neem contact op voor meer informatie.